Roditelji nestale Danke (2) i dalje u policijskoj stanici: Policija ih sinoć razdvojila i nadzirala /VIDEO/

2061

Bor, Srbija – Dvogodišnja Danka Ilić nestala je pre više od 48 sati u okolini Banjskog polja kod Bora, pokrećući veliku potragu i istragu Ministarstva unutrašnjih poslova. Nestanak male Danke podigao je veliku prašinu u javnosti, posebno nakon što je otkriveno da su roditelji, Miloš i Ivana Ilić, gotovo neprekidno u policijskoj stanici od trenutka prijave.

U ranim satima, prema izvorima bliskim istrazi, roditelji su razdvojeni i pod stalnim nadzorom, dok se s njima ponovo vrše ispitivanja u policijskoj upravi u Boru. Situacija se dodatno zakomplikovala dolaskom bagera u dvorište porodične kuće, gdje je izvršeno čišćenje terena u potrazi za bilo kakvim tragovima koji bi mogli dovesti do Danke.

„Oni su od jutros ponovo u policijskoj upravi u Boru gde se vrše sva ispitivanja na okolnosti pod kojima je dete nestalo. Roditelji su sinoć razdvojeni, svako je bio u svojoj porodičnoj kući, a nadzirala ih je policija. Od jutros su ponovo u policijskoj stanici sa radnicima Centra za socijalni rad koji prisustvuju svakom razgovoru“, naveo je ranije izvor nove.rs iz istrage.

Potraga za Danke uključila je pripadnike žandarmerije, policije, vatrogasce, spasioce GSS, te mnogobrojne meštane, svi zajedno ujedinjeni u nadi da će pronaći devojčicu. Pored fizičke potrage, aktiviran je i Abber Alert sistem pod nazivom “Pronađi me”, prvi put u Srbiji za slučaj nestanka deteta.

Javnost je s pravom zabrinuta za ishod ove tuge priče, nadajući se brzom i srećnom razrešenju misterije nestanka male Danke.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *