Neverovatan VIDEO / Spasio je tri života, dok su drugi samo prolazili pored zapaljenog automobila

520

Vatra je brzo uhvatila veći dio automobila, a putnici se nisu mogli osloboditi i izaći

Dramatične snimke koje su objavljene na Youtubeu pokazuju koliko je malo nedostajalo da saobraćajna nesreća završi kobno po putnike.

Snimka nadzorne kamere iz regije Chongqing u Kini prikazuje trenutak prevrtanja porodičnog monovolumena. Uzrok je nejasan, a pretpostavlja se kako je došlo do blokiranja jedne od stražnjih kočnica, što je moglo prouzročiti neželjeno gibanje vozila.

Kako god, vozilo se prevrnulo na bok te su na cestu počele curiti tekućine iz prostora motora. Pojavio se dim, a nedugo zatim i plamen.

Vatra je brzo uhvatila veći dio automobila, a putnici se nisu mogli osloboditi i izaći. Jedan je pokušao otvoriti vrata, ali nije uspio. I tada, u presudnom trenutku dolazi prolaznik koji uspijeva razbiti vjetrobran dovoljno da staklo potom izbije jedan od putnika i oslobodi sve iz pakla vatrom zahvaćene kabine.

Vlasti su objavile kako je pomoć stigla 14 minuta nakon nesreće, što je bilo dovoljno tek da se ugasi nepovratno uništen automobil. U nesreći niko nije ozbiljno stradao. Vozač ima nekoliko ogrebotina i modrica, dok su putnici prošli bez ikakvih ozljeda

izvor Fokus
One thought on “Neverovatan VIDEO / Spasio je tri života, dok su drugi samo prolazili pored zapaljenog automobila

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *