Nevjerovatan slučaj: Italijanka se treći put zarazila koronavirusom

Nevjerovatan slučaj: Italijanka se treći put zarazila koronavirusom

629

Italijanka koja je došla na odmor u mjesto Tertenija na Sardiniji, zbog drugih zdravstvenih razloga otišla je u bolnicu i otkrila da je ponovo pozitivna na KOVID-19

Jedna Italijanka iz Lombardije ustanovila je na ljetovanju na ostrvu Sardinija da je treći put oboljela od virusa KOVID-19.

Italijanka koja je došla na odmor u mjesto Tertenija na Sardiniji, zbog drugih zdravstvenih razloga otišla je u bolnicu i otkrila da je ponovo pozitivna na KOVID-19, prenosi “Blic”.

Ona je prethodno u dva navrata bila u bolnici zbog KOVID-19, nakon čega je, kako navodi portal Olbia.it, izliječena, odnosno imala je negativne rezultate testova na koronavirus, a sada je hospitalizovana u gradu Lanuzei.

Prema saopštenju lokalnih zvaničnika, pacijentkinja će biti ponovo testirana, a prema “antikovid” protokolu slijedi praćenje njenih kontakata kako bi se utvrdilo da li su zaraženi.

Ranije danas, virusolozi su potvrdili da su jedan pacijent u Holandiji i još jedan u Belgiji zaraženi virusom korona drugi put, javio je holandski nacionalni servis NOS.

Izvještaj je uslijedio nakon što su ove sedmice istraživači u Hong Kongu potvrdili da je jedan čovjek u ovom gradu ponovo inficiran virusom korona četiri i po mjeseca nakon što je proglašeno da se oporavio.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *