NOVA BOMBA ZA F.K. Novi Pazar – Pazarci dovode bivšeg napadača Partizana!

2336

U neočekivanom obratu na fudbalskoj sceni, Novi Pazar priprema novo veliko pojačanje. Iako je već privukao pažnju angažmanom Sejdube Sume i Adema Ljajića, rukovodstvo kluba želi se još više istaknuti i postaviti temelje za evropske izazove. Marko Šćepović, iskusni napadač poznat iz svojih dana u Partizanu, blizu je povratka na domaću scenu.

32-godišnji Šćepović, visok 189 cm, potpisaće ugovor sa plavo-belima do ponoći. Igrač koji je tokom karijere nosio dresove Olimpijakosa, Majorke i mnogih drugih evropskih klubova, dolazi kao slobodan igrač. Ova informacija dolazi kao pravo iznenađenje za mnoge, s obzirom na njegovo iskustvo i impresivnu karijeru.

Zanimljivo je napomenuti da je Adem Ljajić igrao ključnu ulogu u privlačenju Šćepovića. Ljajić, koji je već član Novog Pazara, predstavio je Šćepoviću klupsku viziju i njihove evropske ambicije, uspijevši ga uvjeriti da se pridruži timu.

Tokom svoje karijere, Šćepović je prošao kroz različite lige širom Evrope, uključujući i nastupe za reprezentaciju Srbije.

S ovim potezom, Novi Pazar jasno pokazuje da ima ozbiljne namjere u domaćem prvenstvu i na evropskoj sceni. Ostaje da vidimo kako će Šćepović doprinijeti timu i hoće li njegovo iskustvo donijeti željene rezultate.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *