Search

Novi osumnjičeni za požare DJEČACI od 13 i 14 godina?! Žena negira krivicu!

Prijepolje – Priča o misterioznim požarima koji se mjesecima dešavaju u nekoliko kuća u prijepoljskom naselju Suvodo, danas je dobila novi epilog. U kući Tomaševića, žive dva dječaka starosti 13 i 14 godina, čiji su Kosa i Zoran hranitelji već sedam godina. Nakon što je Kosa uhapšena, dječaci su vraćeni u Lazarevac kod babe, a u kući u kojoj su smješteni, prema rikečima Tomaševića, danas je izbilo tri požara.

“Iz Centra za socijalni rad potvrdili su nam tu informaciju da je i tamo došlo do sličnih požara. Ta djeca su sa nama već nekoliko godina, i ne znam šta da mislim. Čak iako smo možda nekad posumnjali, nismo mogli da okrivimo djecu za tako nešto, iako su neke situacije bile sumnjive. Ovo je sve veliki šok za nas”, izjavio je za RINU, Zoran Tomašević.

Iz Centra za socijalni rad u Lazarevcu, rečeno je da informacije ovakve vrste trenutno nisu dostupne za medije, tako da nismo dobili ni potvrdu, ali ni demant da su požare u Suvodolu izazvala djeca. Ženi Zorana Tomaševića danas je pritvor produžen na 30 dana, zbog sumnje da je ona izazvala požare, a prethodno je odbila nagodbu ističući da je nevina.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.