Novi Pazar: Asfaltirana Hercegovačka ulica /VIDEO/

410

Postavljen je i drugi sloj asfalta u Hercegovačkoj, čime je završena kompletna rekonstrukcija ulice u dužini 460 metara. Projekat vredan 335 hiljada dolara, finansirala je Evropska unija i Grad Novi Pazar. Završne radove obišli su ministar turizma i omladine Husein Memić i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac sa saradnicima.

Asfalt u Hrercegovačkoj_obilazak radova

Ministra Huseina Memića i delegaciju Gradske uprave Novog Pazara sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem na čelu dočekali su oduševljeni meštani ulice, u kojoj je pre asfaltiranja rekonstruisana kompletna vodovodna mreža. Postavljene su 24 šahte i isto toliko slivničkih rešetki, a zamena dotrajalih vodovodnih cevi za meštane je značajna, kažu, koliko i sam asfalt.

Gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac istakao je značaj rekonstruisane saobraćajnice, koja je, kako je naglasio, sada jedna od savremenijih u gradu. Takođe, gradonačelnik je zahvalio izvođačima koji su radili i uspeli da završe posao u otežanim vremenskim uslovima.

Ukupna vrednost projekta rekonstrukcije Hercegovačke ulice, koji finansira Evropska unija je 335 hiljada dolara. Grad Novi Pazar za te namene obezbedio je 40 hiljada dolara.

S.Lj.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.