Novi Pazar: Novi VIDEO snimak brutalnog prebijanja I.U. (45) od strane braće A.K. (1998) i A.K. (1999)

Novi Pazar: Novi VIDEO snimak brutalnog prebijanja I.U. (45) od strane braće A.K. (1998) i A.K. (1999)

13023

Novopazarska policija uhapsila je dvojicu učesnika brutalnog napada koji je snimljen i objavljen na društvenim mrežama.

Uhapšeni su A. K. (1998) i A. K. (1999), obojica iz Novog Pazara, zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično djelo zlostavljanje i mučenje. Ova brza i efikasna akcija policije uslijedila je nakon što je video snimak tuče osvanuo na društvenim mrežama, izazvavši zgražavanje javnosti.

Incident se dogodio u Dubrovačkoj ulici, gdje je A. K. (1998) više puta udario četrdesetpetogodišnjeg sugrađanina rukama i nogama, ciljajući glavu i tijelo žrtve. Njegov brat, A. K. (1999), snimao je cijeli događaj mobilnim telefonom, što je dodatno šokiralo javnost.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru uz krivičnu prijavu.

I.U. napadnut ispred porodične kuće, uhapšeni osumnjičeni za zlostavljanje i mučenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru, brzom i efikasnom akcijom, identifikovali su učesnike tuče sa video snimka koji se danas pojavio na društvenim mrežama i uhapsili A. K. (1998) i A. K. (1999) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo zlostavljanje i mučenje.

Kako se sumnja, A. K. (1998) je danas u Dubrovačkoj ulici rukama i nogama zadao više udaraca u predjelu glave i tijela četrdesetpetogodišnjem sugrađaninu, dok ga je za to vrijeme njegov brat A. K. snimao telefonom, saopšteno je iz PU Novi Pazar.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu u Novom Pazaru.

Kako se vidi na snimku koji kruži internetom, dvojica braće su napala I.U. Sve se to dešavalo na ulazu porodične kuće I.U. u naselju Selakovac. Jedan ga je vrijeđao, držao za vrat i udarao, dok je drugi snimao telefonom. Taj video snimak nećemo objaviti, ali se na video snimku sa nadzorne kamere vidi da nakon što A. K. (1998) udara I.U. (45), na kraju video snimka prilaze rođaci I.U. (45) kako bi uklonili A. K. (1998). Sve se to dešavalo na ulazu porodične kuće I.U. u naselju Selakovac.

Sandžak Danas saznaje da događaj nije bio prijavljen i da su policajci, postupajući po saznanjima, identifikovali i pronašli osumnjičene. Video snimak pogledajte ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *