Novi Pazar od petka domaćin “Karavana bezbjednosti saobraćaja”

Novi Pazar od petka domaćin “Karavana bezbjednosti saobraćaja”

294

Novi Pazar će biti domaćin preventivnog projekta “Karavan bezbjednosti saobraćaja” 14. i 15. juna, od 11 do 18 časova. Cilj ove manifestacije je podizanje svijesti građana o važnosti poštovanja saobraćajnih propisa i bezbjednog učestvovanja u saobraćaju.

Vahidin Melajac, član Gradskog vijeća, istakao je značaj održavanja ove manifestacije u Novom Pazaru, jednom od šest gradova domaćina. “Organizovanje ovakvog događaja u Novom Pazaru potvrda je želje na lokalnom nivou za rješavanjem saobraćajnih problema i pitanja bezbjednosti”, naglasio je Melajac. On je dodao da Novi Pazar kao mlad grad aktivno učestvuje u programima unapređenja saobraćajne bezbjednosti.

Projekat se realizuje u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova, Upravom saobraćajne policije, Agencijom za bezbjednost saobraćaja, Auto-moto savezom Srbije, Crvenim krstom, Nacionalnom vozačkom akademijom i Gradom Novim Pazarom. Svečano otvaranje manifestacije zakazano je za petak u 11 sati na Trgu Gazi Isa-bega.

Posjetioci će imati priliku da popune evaluacione upitnike i osvoje nagrade, a očekuje se i dolazak ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, jer se u Novom Pazaru završava prva faza ovog projekta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *