Novi Pazar: Petnaestogodišnjak uhapšen zbog pokušaja ubistva policajca

1190

U dramatičnom incidentu koji je potresao javnost Novog Pazara, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) uhapsili su petnaestogodišnjaka pod sumnjom za pokušaj ubistva dvadesetpetogodišnjeg radnika Policijske uprave. Napad se dogodio u noći 18. marta 2024. godine, u jednom od lokalnih ugostiteljskih objekata, gdje je mladić osumnjičen da je nožem napao policajca, nanoseći mu teške telesne povrede, pre nego što je pobjegao s lica mjesta.

Žrtva napada hitno je prevezena u Opštu bolnicu u Novom Pazaru, gdje je primila neophodnu medicinsku pomoć. Stanje povrijeđenog policajca bilo je kritično, ali stabilno, zahvaljujući brzoj intervenciji medicinskog osoblja.

Ovaj šokantni incident izazvao je veliku pažnju i zabrinutost među građanima, ističući pitanja vezana za bezbednost i rastući problem nasilja među mladima. Osumnjičeni petnaestogodišnjak, A.J., sproveden je Višem javnom tužilaštvu u Novom Pazaru, gde mu je uz krivičnu prijavu određen dalji tok postupka.

Ovo je samo jedan u nizu incidenata koji ukazuju na potrebu za sveobuhvatnim pristupom rešavanju pitanja nasilja i kriminala među mladima, kao i potrebu za snažnijom saradnjom između škola, porodica i pravosudnih organa.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *