Novi Pazar: Počeo Letnji vašar, popusti i do 70% /VIDEO/

637

Ljetni vašar, jedan od prepoznatljivih trgovinsko-turističkih događaja u Novom Pazaru, započeo je danas svoje svečano otvaranje u 10 sati i trajat će do nedjelje do 21 sat. Ova godina se ističe po većem broju izlagača nego ikada prije. Širok asortiman robe široke potrošnje nudi se po povoljnim cijenama, uz popuste koji dosežu čak 70 posto.

Ovogodišnji Ljetni vašar privukao je impresivan broj izlagača, prema riječima organizatora Enesa Pljakića, koji je istakao da je tokom pripremnog perioda bilo potrebno osigurati više štandova nego obično. Među izlagačima dominiraju oni sa bogatim iskustvom, ali primjetno je i prisustvo onih koji tek započinju svoje izlagačke avanture na ovakvim događajima.

Iako smo posjetili vašar u njegovim prvim satima, primijećena je zadovoljavajuća posjećenost. Očekuje se da će najveće gužve tradicionalno biti tokom vikenda. Organizatori se mogu osloniti na osmogodišnje iskustvo i tradiciju koja ide u prilog uspješnosti ovog događaja. Grad Novi Pazar, dugogodišnji trgovinski centar regiona, svake godine privlači sve veći broj izlagača.

Ponuda na Ljetnom vašaru, kako neki opisuju, ide “od igle do lokomotive”. Iako lokomotive nisu na prodaju, raznovrstan asortiman robe pruža različite mogućnosti za kupovinu. S obzirom na brzi dolazak nove školske godine, posebno su primamljive cijene školskog pribora koje su među najpristupačnijim u gradu.

Ovogodišnji Ljetni sajam će ostati otvoren sve do nedjelje, 27. augusta, zaključno sa 21 sat.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.