Novi Pazar: Pokušaj ubistva u Ulici Veljka Vlahovića

4956

Novi Pazar  –  U Ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru narušen je nasilnim obračunom dvije grupe mladića na motociklima, što je rezultiralo povredama izazvanim hladnim oružjem.

Prema dostupnim informacijama, u sukobu je učestvovalo nekoliko mladića, a B.R. je zadobio povrede nožem opasne po život. Osumnjičeni za napad, S.M., bio je takođe među učesnicima incidenta. Hitne službe brzo su reagovale i povređeni mladić je prevezen u najbližu medicinsku ustanovu, gde mu je pružena neophodna pomoć. Prema prvim informacijama, njegovo stanje još nije stabilno, povređeni B.R. zadobio je tri uboda nožem, i to dva uboda u ruku i jedan u grudni koš.

Policija je odmah intervenisala na mestu događaja i započela istragu kako bi se rasvetlili svi detalji ovog nemilog događaja. S.M. je u bekstvu, a policija apeluje na sve svedoke da se jave i pruže dodatne informacije koje bi mogle pomoći u daljem toku istrage. S.M. je pobegao na motoru u nepoznatom pravcu.

Ovo nije prvi put da se u ovom delu grada događaju nasilni incidenti, što izaziva zabrinutost među stanovništvom ovog gradskog naselja.

Očekuje se da će dalji tok istrage otkriti više detalja o motivima i okolnostima koje su dovele do ovog nasilnog obračuna, a javnost će biti blagovremeno obaveštena o svim novim informacijama.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *