Novi Pazar: Velike kolone nakon saobraćajne nesreće na ulazu u grad – Pogledajte VIDEO

11537

NOVI PAZAR – U ponedeljak popodne, u 17 časova, u mjestu Batnjik na ulazu u Novi Pazar, dogodila se saobraćajna nesreća kada je automobil marke Golf izgubio kontrolu i prevrnuo se zbog neprilagođene brzine. Saobraćaj u tom dijelu grada odvijao se sa otežanjem, dok su hitne službe brzo reagovale na mjestu događaja.

Očevici su izjavili da je vozilo bilo na svojoj traci kada se desio incident. Vozač Golfa, koji je bio sam u vozilu, prevezen je u lokalnu bolnicu sa lakšim povredama. Na svu sreću, nije bilo drugih učesnika u nesreći, a i povrede vozača nisu ozbiljne.

“Pri velikoj brzini, teško je održati kontrolu nad vozilom, posebno na mjestima kao što je Batnjik, gdje put prati krivudave konture terena”, rekao je jedan od policijskih zvaničnika. “Apelujemo na sve vozače da se pridržavaju ograničenja brzine i prilagođavaju brzinu uslovima na putu.”

Nadležni su započeli istragu kako bi utvrdili sve okolnosti nesreće. Iako je prvi izveštaj ukazao na neprilagođenu brzinu kao glavni uzrok, čekaju se rezultati detaljnije analize. Za više informacija, ostajte uz naše redovne izveštaje. Pogledajte fotografije i video sa lica mjesta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *