SJENICA: Predstavljeno novo rukovodstvo Ogranka SDP-a

1067

Na Izbornoj skupštini birani su i novi članovi Izvršnog odbora stranke u Sjenici. Novi saziv ogranka SDP-a u Sjenici čine mahom obrazovani, sposobni, mladi i ambiciozni ljudi, koji će, kako je istaknuto na svečanosti, biti nova snaga ove partije.

Veliki broj članova i simpatizera prisustvovao je predstavljanju novoizabranih članova Opštinskog odbora SDP-a u Sjenici. Skupu se obratila potpredsjednica ove partije u Sjenici zadužena za obrazovanje Minela Biberović.

Novi predsjednik Almir Lotinac rekao je da će se novoimenovani odbor zalagati da od Sjenice napravi mjesto prepoznatljivo u Srbiji, ali i šire.

Nermin Kamberović koji će listu SDP-a predstavljati na predstojećim lokalnim izborima ocijenio je da je odbor sastavljen kvalitetno, te da prisustvo velikog broja ljudi izbornoj skupštini već dokaz sigurne pobjede.

Potpredsjednici OO SDP-a Sjenica su: Minela Biberović, Amer Ciljević, Sadat Redžović i Suada Rožajac. Za generalnog sekretara izabran je Senad Mahmutović. Predsjednik Izvršnog odbora biće Asim Hodžić, a njegov zamjenik Zlatko Mehonjić. Predsjednik Foruma mladih SDP-a u Sjenici biće Demir Toković.

Izvor: RTV