Novi Pazar: Opširnije o napadu na djevojčice od strane roditelja drugog učenika

7464

NOVI PAZAR – Danas je na društvenim mrežama objavljen video snimak na kojem se vidi kako stariji muškarac i žena najprije verbalno, a zatim i fizički nasrću na dvije učenice šestog razreda osnovne škole “Ćamil Sijarić” u Novom Pazaru.

Prema nezvaničnim informacijama, do incidenta je došlo nakon što je jedna učenica ove škole oštetila jaknu sinu muškarca i žene sa snimka, koji su potom došli da se sami obračunaju sa njom.

Kako saznajemo radi se o muškarcu A.K. iz Novog Pazara, koji je sa suprugom u dvorištu osnovne škole nasrnuo na djevojčicu i njene drugarice koje su pokušale da je zaštite.

Jedan od učenika snimio je nekoliko video zapisa na kojima se vide uznemirujuće scene verbalnog i fizičkog napada na djevojčicu.

Kako saznaje saznajemo od izvora iz Policijske uprave Novi Pazar, slučaj je prijavljen policiji koja je odmah preuzela sve zakonski propisane mjere.

A.K. je saslušan u prostorijama Policijske uprave, a o ovom nemilom događaju obavješteno je i nadležno tužilaštvo u Novom Pazaru.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.