Novopazarac Haris pokazuje crnogorski tehnološki napredak: “Ovo će u Pazar doći 2075. godine”

5790

**Budva, Crna Gora** – Haris Mulić, poznat po svom šarmantnom humoru i viralnim video zapisima na TikToku, ponovo je oduševio svoje pratioce. Ovog puta, Haris je otputovao do Budve i otkrio novitet koji je privukao pažnju javnosti – uređaj za pozivanje konobara na svakom stolu u crnogorskim kafićima.

U svom najnovijem video snimku, Haris je uz osmeh i prepoznatljiv šarm pokazao kako funkcioniše ovaj inovativni sistem.

“Nema ono vikanje konobar, brate, majka ka ono u Pazar, samo ovo protisneš,” rekao je Haris dok je demonstrirao jednostavan pritisak na dugme koje magično privlači konobara.

“Ovo će u Pazar doći 2075. godine,” dodao je uz smeh, naglašavajući koliko je tehnologija u crnogorskim kafićima ispred onih u Novom Pazaru.

Jedan korisnik je napisao:

“Ne možemo mi bez onog ‘Konobar, majka ti!’, to je tradicija,” dok je drugi dodao: “Haris, vodi nas u Budvu, moramo ovo da probamo!”

Harisov humoristički pristup ovoj temi osvetlio je svakodnevne razlike i kulturne specifičnosti koje često ostaju neprimetne, ali su suštinski dio našeg identiteta. Njegova sposobnost da kroz smikeh i šalu prenese ozbiljnu poruku o napretku i modernizaciji oduševljava njegove pratioce.

Ako želite da vidite kako izgleda budućnost kafanskog poslovanja, obavezno pogledajte Harisov video na TikToku i spremite se za dozu smeha. Ko zna, možda se baš vi nađete u Budvi i isprobate ovu tehnološku inovaciju pre nego što stigne u Novi Pazar… za nekih 50-ak godina! Pogledajte video ispod teksta.

@harismulic196

♬ original sound – HarisMulic Porodica je sve.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *