Novopazarac Tarik Hasanović izgubio bitku za život – Veljko Miletić pucao mu direktno u glavu

Novopazarac Tarik Hasanović izgubio bitku za život – Veljko Miletić pucao mu direktno u glavu

10941

Danas se naš brat Tarik Hasanović vratio svom Gospodaru, molimo Uzvišenog Allaha dž.š da mu podari lijepi Džennet, a porodici sabur.

Današnji dan obavijen je tugom i nevjericom u cijelom Novom Pazaru. Tarik Hasanović, cenjeni član naše zajednice, tragično je izgubio život nakon duže borbe za život. Nesuglasice oko poslovnih pitanja između njega i Veljka Miletića eskalirale su do nezamislive tačke.

Veljko Miletić je izvadio pištolj i hladnokrvno ispalio hice direktno u Tarika Hasanovića, pogađajući ga u glavu. Hasanović, koji se već duže vrijeme borio za život, preminuo je usprkos brzom odzivu hitne pomoći.

Razmirice su postojale već neko vrijeme, ali nitko nije mogao predvidjeti tragični ishod koji će se odviti. Tragični događaj odigrao se pred brojnim šokiranim svjedocima koji će taj prizor nositi sa sobom zauvijek.

Cijela zajednica je u šoku i tuzi zbog gubitka Tarika Hasanovića, koji je bio poznat kao predan i marljiv čovjek. Molimo Uzvišenog Allaha da mu podari lijepi Džennet, a njegovoj porodici sabur u ovim teškim trenucima. Istraga o ovom zločinu je u tijeku, dok se zajednica trudi pronaći smisao u ovoj nepojmljivoj tragediji.

Veljko Miletić
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *