Novopazarac(33) i Sjeničak(20) POGINULI u Sjenici!

Novopazarac(33) i Sjeničak(20) POGINULI u Sjenici!

784

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Sjenici život su izgubili vozač motora Ć. F. (33) iz Novog Pazara i njegov suvozač A. K. (20) iz Sjenice.

Oni su motorom udarili u betonski zid i nastradali na licu mjesta. Kako se saznaje, nesreća se dogodila oko 22 sata, a tijela nastradalih pronađena su pred zoru. Naime, Ć. F. je sinoć motorom otišao u Sjenicu sa namjerom da proda dvotočkaša.

“Našao se sa A. K. koji je trebalo da kupi motor. Zatim su, najvjerovatnije, otišli da probaju motor. Njihovi drugovi su se zabrinuli jer se satima nisu vraćali”, kaže izvor.

Otac nastradalog Ć. F. iz Novog Pazara prijavio je policiji da je njegov sin otišao motorom i da je nedostupan. Oko pola četiri jutros, hitnoj službinu Sjenici prijavljeno je da dvije osobe leže pored betonskog zida na putu Sjenica-Nova Varoš. Ljekari i policijska patrola su odmah otišli na lice mjesta i tamo zatekli dva tijela. Utvrđen je njihov identitet i naložena je obdukcija, kaže izvor iz novopazarske policije. Prvi rezultati istrage ukazuju da u ovoj nesreći, sem motora, nije bilo drugih učesnika.

Izvor: Nova
One thought on “Novopazarac(33) i Sjeničak(20) POGINULI u Sjenici!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *