Novopazarci Ćatović i Murić dominirali na 42. Krosu Srema

Novopazarci Ćatović i Murić dominirali na 42. Krosu Srema

373

Na 42. izdanju Krosa Srema u Inđiji, atletičari iz Novog Pazara, Aldin Ćatović i Saima Murić, osvojili su prva mesta u svojim kategorijama, potvrđujući dominaciju svojih timova. Ćatović je trijumfovao u seniorskoj trci, dok je Murić bila najbrža među seniorkama, čime su oba atletičara doprinela uspehu svojih timova.

Osim Ćatovića i Murić, takmičenje je obeležilo i sjajno učešće ostalih članova atletskog kluba iz Novog Pazara. Nikola Mijailović zauzeo je treće mesto u seniorskoj konkurenciji, dok je Mejra Mehmedović završila kao druga u trci seniorki, odmah iza Murić.

Kabir Ziljkić dominirao je u juniorskoj kategoriji, a njegov najbliži pratilac bio je Kaido Koce. U ženskoj juniorskoj konkurenciji, Lenka Nikolić zauzela je prvo mesto, dok je Umeja Bogućanin bila treća.

Među mlađim pionirkama, Saida Mušović bila je bez premca, dok su Nerma Čebović i Medina Mekić osvojile treće, odnosno četvrto mesto. U kategoriji učenika osnovnih škola, Alen Sejdović je izašao kao pobednik, a među devojčicama istog uzrasta, Merjem Binjoš i Amila Paljevac su takođe ostvarile zapažene rezultate.

Lejla Mekić osvojila je drugo mesto u trci učenica srednjih škola, dodajući još jedan uspeh atletičarima iz Novog Pazara na ovogodišnjem Krosu Srema.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *