Novpazarka Elma Sinanović: Saša Popović mi je oteo pjesmu i dao je Milici Pavlović!

1425

Pjevačica Elma Sinanović vratila se poslije duže medijske pauze na scenu i snimila novu pjesmu, kojom je oduševila svoju mnogobrojnu publiku.

– Prezadovoljna sam kako je moja publika prihvatila novu pjesmu “Tajiš”. I spot se savršeno uklopio u cijelu priču. Vojska mojih slušalaca ne trpi neke velike promjene, tako da smo malo modernizovali moj prepoznatljivi zvuk, tako da je ovo stara Elma u nekom novom ruhu. Snimila sam ukupno četiri nove pjesme i spota, u planu je još nekoliko pa da kompletiram novi album. Biće i balada i brzih pjesama. Biće za svakog po nešto – otkrila je na početku razgovora Elma.

Šta se događa sa sudskim postupkom i tužbom protiv Saše Popovića?

– To je još na samom početku, jer se stalno traže neki novi dokazi, stalno mi šalju nešto novo. Ali, ja sam uporna. Neću da se smirim, idem do kraja, iako je pravda spora, ali dostižna. Meni je tu najbitnije da ljudi znaju ko je i šta je Saša Popović.

Šta je istina u vezi sa hit pjesmom “Tango” koja je proslavila Milicu Pavlović? Pričalo se da ti se pjesma nije svidjela, pa da si je proslijedila dalje.

– Istina je da je ta pjesma meni oteta, na jedan fin i kulturan način. Ja sam pjesmu snimila, dolazila sam u Beograd tri-četiri puta, Endži Mavrić je radio aranžman, bili su urađeni prateći vokali, produkcija. I samo me je Saša Popović nazvao i rekao mi da ta pjesma ipak ide Milici. Kad sam povukla tužbu i kad smo trebali da se izmirimo, Grand produkcija je trebala da mi snima pjesme, ali je on preko noći odlučio da da pjesmu Milici. Ko pažljivo sluša tu pjesmu, može da čuje da prateći vokali sve vrijeme pjevaju: “E, e, Elma”, samo su nalijepili njen glas i to je otišlo u etar. Ja ne krivim Milicu za to, ona to možda nije ni znala. Jedini krivac za to je Saša Popović.

Da li postoji neka pjesma koja ti je nuđena, a da ti je krivo što je nisi snimila?

– Marina Tucaković mi je nudila pjesmu “Dajem”, koja je poslije završila kod Saše Matića. Nekako mi je bila više muška tema pjesma, pa sam je odbila. Saša je to odlično poslije iznio. Marina i Futa su bili tvoji saradnici koji su ti napravili velike hitove.