Obustava saobraćaja na putu Dohoviće – Tutin – Mehov krš 15.06.2024

Obustava saobraćaja na putu Dohoviće – Tutin – Mehov krš 15.06.2024

928

Preduzeće „Novi Pazar-Put“ najavilo je da će u subotu, 15. juna 2024. godine, izvoditi asfalterske radove na državnom putu Dohoviće – Tutin – Mehov krš, tačnije na deonici Tutin – Mehov krš.

Tokom radova planirana je totalna obustava saobraćaja u punoj širini kolovoza, u periodu od 7:30 do 14:00 sati.

Svi učesnici u saobraćaju moraju poštovati postavljenu saobraćajnu signalizaciju i pratiti instrukcije saobraćajne policije i odgovornog Izvođača radova. Takođe, vozači će biti upućeni na korišćenje alternativnih putnih pravaca kako bi se izbegle eventualne gužve i zastoje.

Ova privremena obustava saobraćaja neophodna je za bezbedno i efikasno izvođenje radova na modernizaciji i unapređenju puta, što će u konačnici doprineti boljoj saobraćajnoj povezanosti i sigurnosti svih učesnika u saobraćaju na ovom području.

Za dodatne informacije i eventualne promene u planu radova, građani se mogu obratiti nadležnim službama ili pratiti zvanične objave preduzeća „Novi Pazar-Put“.

Ukoliko planirate putovanje ovim pravcem u navedenom vremenskom intervalu, preporučujemo da unapred planirate alternativne rute kako biste izbegli eventualne neprijatnosti i kašnjenja.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *