OD PONEDELJKA BESPLATAN JAVNI PREVOZ ZA ŽITELJE PRIJEPOLJA

197

Prijepolje – Predsednik opštine Prijepolje, Vladimir Babić, potpisao je u utorak ugovor o besplatnom javnom prevozu na teritoriji opštine Prijepolje, koji će u narednih šest meseci vršiti pribojska firma “AP Janjušević.”. Vrednost ugovorenog posla iznosi oko 9,7 miliona dinara.

Od ponedeljka besplatan javni prevoz za građane Prijepolja
Građani Prijepolja, od narednog ponedeljka, moćiće besplatno da se voze autobuskim prevozom na sedam relacija i to: Bostani – Vinicka, Bostani – Seljašnica, Bostani – Brodarevo, Bostani – Ivanje, Bostani – Babine, Bostani – Jabuka i Seljašnica – Babine.

Prema rečima Vladimira Babića, sve linije će biti besplatne za građane bez obzira na godine starosti. On se nada, da će žitelji Prijepolja, vratiti poverenje u javni prevoz, koje bilo poljuljano zbog lošeg vršenja u ranijim godinama.

 foto: A.Rovčanin

foto: A.Rovčanin

– Od prevoznika smo tražili da se ne stidimo jedni od drugih. Da poštuje predviđeni red vožnje i satnicu, da bude precizan i što je najvažnije da autobusi budu moderni, leti da imaju klimu a zimi da budu zagrejani – navodi Babić.

Vladimir Babić i Esad Hodžić saopštili lepe vesti građanima Prijepolja

Zamenik predsednika opštine, Esad Hodžić, navodi da će pribojski prevoznik krenuti sa vršenjem prevoza građana odmah pošto dostavi bankarsku garanciju, koja je deo ugovorne obaveza.

– Rok za dostavljanje bankarske garancije je pet dana, tako da bi građani mogli već od ponedeljka besplatno da se voze na sedam relacija koje su ugovorom definisane – ističe Hodžić.