Search

Odbornik Pantović demantuje Mujagića: Mandat pripada meni (FOTO)

Sastav buduće vlasti u Sjenici zavisiće od odluke Upravnog suda, tako pišu portali bliski SPP-u. Naime, iako su predstavnici Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka, Sandžačke demokratske partije (SDP) i tri nezavisna srpska odbornika saopštili da su formirali novu skupštinsku većinu i izabrali novo opštinsko rukovodstvo, iz SPP-a ne prihvataju odluku, jer po njima ona nije pravno “legalna”.

Munib Mujagić obnaša funkciju predsjednika Opštine, dok je Rejhan Kurotivić predsjednik Skupštine. Kako ističu iz SPP-a, problem leži u tome što je mandat dat Marku Pantoviću koji pripada stranci Braća Karić, umjesto Andriji Milinkoviću iz SNS.

Naš portal ovim povodom je kontaktirao Marka Pantovića, koji nam je izjavio da je on na izbornoj listi bio na mjestu br. 6, dok je Andrija Milinković bio na rednom mjestu br. 7, te da je izborna komisija po zakonu i pravdi njega postavila za odbornika nakon što je Zdenko Kočović podnio ostavku. Dodaje da nijedna izborna komisija, bez obzira na svoj sastav, ne bi mogla da dodijeli mandat Andriji Milinkoviću a da se prethodno sam Marko ne odrekne tog prava, koje mu je, kako kaže, dao narod na izborima. Naš portal je imao i uvid u koalicioni sporazum u kome jasno piše da mjesto br. 6 na listi “Aleksandar Vučić – za našu decu” pripada Pokretu Snaga Srbije, čiji je Marko Pantović predstavnik.
5 thoughts on “Odbornik Pantović demantuje Mujagića: Mandat pripada meni (FOTO)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.