Odbornik SO Priboj Milan Kašerić: Moramo se odreći ovakvih stvorova i jasno se distancirati od istih

Odbornik SO Priboj Milan Kašerić: Moramo se odreći ovakvih stvorova i jasno se distancirati od istih

5443

Predsjednik odborničke grupe “Zdrava Srbija–Milan Stamatović” u Skupštini opštine Priboj, Milan Kašerić, oglasio se na svom FB profilu, povodom policijsko-četničkog orgijanja u ovom gradu na Limu. Njegov FB status prenosimo u cjelosti.

Milan Kašerić sa Draganom Đilasom

Milan Kašerić sa Draganom Đilasom

Sramno ponašanje policijskog službenika koji se veseli uz stihove “Srebrenice tako si mi mila, dabogda se triput ponovila” je nešto što se mora najstrože sankcionisati od strane nadležnih službi (čovjek koji nosi uniformu i objavi ovo na fejsbuk, u najmanju ruku ne smije više nikada tu uniformu obući)… Ali ono što je još bitnije, moramo se svi, cjelokupno, kao društvo, odreći ovakvih stvorova među nama i jasno se distancirati od istih. Nego, ima ovde još jedna jako bitna stavka, a koliko vidim, niko je nigdje ne pominje, a ja ne mogu dozvoliti da prođe neopaženo. Pobrojaše sve policijske starešine, koji su uopšte bili na pomenutom događaju.

Većina njih ne da se ne veseli, već blijedo i u nevjerici posmatra događanje. Njihova odgovornost je u nečinjenju, ali nije ni za poređenje sa “glavnim likom” ovog tragičnog čina. NO, PITANJE KOJE MENE MUČI NEMA VEZE SA VIDNO ALKOHOLISANOM SVITOM GOSTIJU.. Želio bih znati.. Ko je fukara koja pjeva ovo? Ko je ološ, ko je bitanga koja riče ove umobolne stihove na mikrofon i bez imalo stida, oberučke, halapljivo i žvalavo grabi novčanice koje mu se pružaju? Kako zrno čovjeka u tebi, smradu jedan, ne bi, kako ti želudac svari ovakvu “muzičku želju”? E, taj i takav ološ ne smije da prođe nekažnjeno. Svi da preuzmemo odgovornost za ono što jesmo. Ili nismo. Beskičmenjak otužni, sigurno će pričati kako je veliki profesionalac i kako peva ono što mu se traži. Jadnici bez stava i zrna smjelosti da brane bilo kakvu ideju.. Pa, čak i da je pogrešna… Na takve sam najviše ogorčen. Takvi, bukvalno, proždiru budućnost naše djece.
P.S.

Isto tako, direktor u školi u Novom Pazaru koji nije dozvolio da se intonira himna Republike Srbije prvog septembra, momentalni otkaz. Debilčine koje skandiraju protiv Srba i Srbije na, uglavnom, sportskim manifestacijama, svi da se procesuiraju i sankcionišu. Svi do jednog. SAMO TAKO MOŽEMO KRENUTI NAPRIJED. SAMO KADA NAJNIŽE PORIVE U NAMA, U NAJGORIMA OD NAS ELIMINIŠEMO, I TO ELIMINIŠEMO JEDNOM ZA SVAGDA… E, SAMO TAD MOŽEMO POMISLITI, ODNOSNO TO JE OSNOVNI PREDUSLOV, DA BI SE NADALI BILO ČEMU BOLJEM, OD BITISANJA U OVOM NESREĆNOM, POROBLJENOM DRUŠTVU…

Redakcija Sandžak Danas
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *