majka danke ilic

OGLASILA SE MAJKA MALE DANKE – Policija je satima ispitivala o VIDEO snimku iz Beča!

2070

U Beču je nedavno snimljen video koji je privukao ogromnu pažnju javnosti širom regiona. Na snimku se vidi devojčica u pratnji dve žene, čija pojava izaziva sumnju da bi mogla biti Danko Ilić, devojčica čiji je nestanak prethodnih meseci potresao Srbiju. Ova informacija pokrenula je talas nade i strepnje među građanima, posebno među članovima njene porodice.

Ivana Ilić, majka Danke Ilić, izjavila je za medije da nije videla sporni snimak i da ne prati društvene mreže. “Nisam videla nikakav snimak, ja ne gledam društvene mreže”, rekla je ona, naglašavajući svoju distancu od informacija koje kruže online.

S druge strane, srpska policija u saradnji sa Ivana Ilić detaljno je analizirala video materijal, došavši do preliminarnih zaključaka koji sugerišu da postoji verovatnoća da djevojčica zaista može biti Danka Ilić.

Ovaj slučaj izazvao je intenzivnu međunarodnu saradnju. Srpske vlasti su tokom noći kontaktirale kolege u Austriji i prosledile Europolu sve relevantne informacije, uključujući i sporni snimak, u nadi da će doprinijeti bržem riješavanju ovog slučaja. Aktivnosti na identifikaciji i lociranju djevojčice su u toku, a javnost se sa nestrpljenjem nada pozitivnim vijestima.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *