Search

Orkestrirani napadi na Sabinu Hoćanin pod palicom Admira Muratovića

Ovih dana primjetna je orkestrirana kampanja Admira Muratovića, Irfana Caleta Ugljanina i drugih ljudi bliskih Muameru Zukorliću protiv gradske uprave, stranke SDP i bivšeg ministra Rasima Ljajića. Današnja meta ovih napada je Sabina Hoćanin, direktorka Predškolske ustanove “Mladost”.

Svi koji poznaju Sabinu Hoćanin znaju da je to predana, vrijedna i poštena osoba, koja radi u potpunosti u interesu kolektiva i djece koja su joj povjerena na čuvanje. Vrata direktorkine kancelarije su uvijek otvorena za bilo kog roditelja ili radnika ustanove. Nažalost, situacija sa pandemijom korona virusa, uparena sa višegodišnjom zabranom zapošljavanja od strane države, uzrokovala je da prestane potreba za radom mnogih vaspitačica, pa je direktorica Hoćanin dobila nezahvalan zadatak da u okviru racionalizacije radnih mjesta mnogim vaspitačicama ne produži ugovor. Razumljivo, svako kome prestane radni odnos je pun negativne energije i pita se zašto je baš on taj koji je ostao bez posla. Te negativne emocije udarne igle Zukorlićeve mašinerije koriste kako bi, napadom na direktorku Hoćanin, stekli jeftine političke poene i podigli svoju popularnost.

Još jedan razlog za napade na PU “Mladost” može se naći u činjenici da je u okviru Zukorlićevog konglomerata i privatni vrtić “Reuda i Vildan”, koji bi direktno profitirao srozavanjem ugleda Predškolske ustanove “Mladost”. Ovom prilikom ćemo postaviti samo par pitanja Admiru Muratoviću. U okvirima koje Islamske zajednice je “Reuda i Vildan”, odnosno u kojoj od nekoliko fiktivnih islamskih zajednica u okviru Zukorlićevog konglomerata? Koliki su prijavljeni prihodi “Reude i Vildana”? Koliko prijavljenih vaspitačica ima u ovom vrtiću i od čega se finansiraju njihove plate?

Naša redakcija ovom prilikom daje punu podršku direktorki i kolektivu PU “Mladost”, jer Novopazarci znaju da je Hoćanin preporodila predskolsku ustanovu, omogućila velike investicije i višestruko povećala kvalitet usluga koje pružaju.
4 thoughts on “Orkestrirani napadi na Sabinu Hoćanin pod palicom Admira Muratovića

 1. Pomodarstvo

  U Reudu i Vlidan zabavistama pustaju deci crtani film sundzer bob kockalone..tako edukuju edecu sa onim bljutavim pederskim crtanim filmom. Nisu skontale one vaspitacice da je Sundzer Bob kockalone gej-peder.

  Reply
  1. BEGOVKA

   O direktorki SABINI HOCANIN imam samo reci hvale
   Veoma pre svega vaspitana ,kulturna i vidoko obrazovana devojka
   Cija je porodica carsijska gde je i pomenuta odrasla i gde imamo samo reci hvale nista drugo
   Postenom insanu ne mozete nista zao mi vas je idioti bedni raspali sto nikome iz SDP stranke ne mozete nista popucaste i na razne nacine polusvaate pljagati bilo koga ali dzaba vam seljakosi nas carsijskih je mnogo vise i ne damo vam pardona
   Najbolje opanke i vratite se odakle su vasi a ne ovde gde su nasi dedovi zivote davali da bi sacuvali ovu carsiju
   Prema tome SABINA MOJA DRAGA DUGOGODISNJA PRIJATELJICE SAMO NAPRED UZDIGNUTE GLAVE I CISTOG OBRAZA KAO I DO SADA SELJACIZAM OSTAJE SELJACIMA !!!
   I da ne zaboravim preporodila vrtic i sve u njemu a prethodna ona prethodna vestica sto je bila dok joj poklon ne bi zene nosile i unutra pare ne bi jedno upisala djubrulja pokvarena majke koje nisu radile su upisivale decu a mi koje smo radile a ne ponesemo debeo poklon dete bi ostalo ne upisano
   PODRSKA ZA SABINU KRALJICU !!!

   Reply
 2. Sandzak

  Sklanjajte nam se svi politicari sa ociju. Dosadili ste nam, svi do jednog. Ako ovako nastavite sve cete nas iseliti. Zivimo pod tenzijom i jadom vasim, ogrezli ste od zla i podvala.
  A sada o direktorki. Dobro se raspitajte od korenima Sabine Hocanin i bice vam jasno ko je ona i kojh pradedova. Ovaj tekst ce samo dati pecat. Hocete da udarate na one ciji su dedovi dali zivote za ovaj grad i ciji clanovi porodice rade posteno i istinski na vise vaznih pozicija u Pazaru i zapadu. .

  Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.