Otac nestale Danke Ilić prošao poligraf

3050

BOR, 29. mart 2024. — U okviru istrage o nestanku dvogodišnje Danke Ilić, Miloš Ilić, otac devojčice, prošao je poligrafsko ispitivanje, prenosi Tanjug.

Mala Danka nestala je u utorak, oko 13:45, a u trenutku nestanka bila je obučena u ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i imala je kosu vezanu u rep. Danka ima smeđu kosu, braon oči i visoka je oko 85 centimetara.

Dva specijalistička tima za spasavanje iz ruševina, jedan iz Beograda i drugi iz Novog Sada, stigla su noćas u Banjsko Polje kod Bora. Rano jutros su započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je Danka poslednji put viđena. Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca, koji imaju na raspolaganju 5 terenskih vozila i jednog spasilačkog psa, kako je saopštio Ministarstvo unutrašnjih poslova. Pogledajte kuću, dvorište i prostor gdje je nestala mala Danka.

Pripadnici MUP-a neumorno rade na pronalasku Danke, preduzimajući sve neophodne mere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti njenog nestanka. Na lice mjesta stigao je i ministar unutrašnjih poslova, Bratislav Gašić, čime je potvrđena ozbiljnost situacije i posvećenost države da rasvijetli ovaj slučaj.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *