Ovo je M.Osmani(18) koji je djevojku tukao i zlostavljao do smrti: Poznat kao “Strah i trepet za okolinu”

1512

Margionu Osmani (18) iz Uroševca osuđivani kriminalac, on je Dardan Krivaća tukao, maltretirao i silovao u svom stanu dok djevojka nije preminula, a potom je sa saučesnikom A.S. ostavio ispred Opšte bolnice u Uroševcu bez znakova života.

Dardanu je određen pritvor od mjesec dana, a kako navode tamošnji mediji, u zatvoru ga za sada niko od familije nije posjetio.

Okrivljeni je 22. avgusta doveo Margionu u svoj stan u kojem je prve noći tukao i psihički maltretirao, a potom je narednog dana i noći silovao do smrti. U stanu je sve vrijeme bio i A.S. koji je učestvovao u batinama i psihičkom maltretiranju.

Nakon što je djevojka preminula, njih dvojica su je dovezli do Opšte bolnice i ostavili ispred, a potom se odvezli.

Inače, Krivaća u svojoj kriminalnoj biografiji ima optužbe za 122 krivična djela. Od toga za 11 pljački, 93 slučaja krađe i teške krađe, jedan slučaj silovanja, kao i nanošenje pet tjelesnih povreda. On je u 12 slučajeva priznao krađu, a sugrađanima je bio poznat kao nasilnik i izazivao je strah kod ljudi, kažu neki od onih koji ga poznaju.

Nakon što je u medijima objavljena njegova fotografija, kao osumnjičenog za ubistvo M.O, mnogi građani su se javili medijima i policiji, koji su ga opisali ga kao čovjeka koji je bio “strah i trepet za okolinu”.

Iako je bio osumnjičen za više od 100 krivičnih djela, on je izašao iz zatvora na slobodu i otpočeo zajednički život sa M.O, za čije ubistvo je osumnjičen i trenutno se nalazi u pritvoru.

Izvor: Crna Hronika
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.