OVO JE NERMINA KOJU SU MUŽ GORAN I SVEKRVA UBILI: Tukli su je motkama, glava joj bila smrskana, policija zatekla JEZIVU SCENU

OVO JE NERMINA KOJU SU MUŽ GORAN I SVEKRVA UBILI: Tukli su je motkama, glava joj bila smrskana, policija zatekla JEZIVU SCENU

9087

Nermina Ravlić (38) brutalno je ubijena u naselju Pofalići u Sarajevu!

Za ubistvo žene osumnjičeni su njen suprug Goran Ravlić (36) i njegova majka Ledžiba Ravlić (76). Lokalni mediji navode da su sin i majka tukli nesretnu ženu motkama sve dok je nisu ubili.

Tijelo je bilo neprepoznatljivo dok je glava navodno bila smrskana. Policajci i tužioci koji su došli na mjesto zločina bili su prema navodima Avaza šokirani kad su vidjeli tijelo.

Uhapšen je i Latif Jašarević koji je osumnjičen da je svojim novcem kupio motke i oruđe s kojim su planirali da se riješe tijela.

Policija je pronašla tijelo nekoliko dana nakon zločina u stanu na 7. spratu solitera u naselju Pofalići. Muž Goran je pokušao da prikrije ubistvo pa je napisao sljedeći Facebook status:

“Goran & Dinka Nermina Ravlić ❤️💕☪️✝️ 3 puta vjenčani! Općinski! Islamski (Šerijatski)! Katolički (Kanonski prešli na katoličanstvo) a nikada se rastavili. Ako ima neko da se TRI PUTA VJENČAO a nikada se nije rastavio neka se javi! NAŠA LJUBAV je ZAUVIJEK prvo pred NAMA i ZA nas i U NAMA a sutra i za našu djecu. Svako dobro svima želimo i da nađu srodnu dušu kao što smo mi našli jedno drugo.”

Ledžiba je potom, kako bi sakrila tragove, tvrdila da Goran želi da se ubije i da ne zna gdje se nalazi. Ravlić se za to vrijeme krio u drugom stanu u Sarajevu i na društvenim mrežama objavljivao statuse i slike s Nerminom. Prije nekoliko dana napravio je novi profil nakon čega je objavio zajedničke fotografije sa svojom suprugom.

Svako dobro svima želimo i da svi nađu srodnu dušu kao što smo mi našli jedno drugo – napisao je Goran.

Nermina i Goran su se nedavno vjenčali nakon nekoliko godina veze.

Vijest o ubistvu Nermine odjeknula je Sarajevom i ljudi se organizuju oko dženaze.

– Nermina nije imala ni majku ni oca već samo brata. Molim vas da budete u pripravnosti ukoliko bude potrebno nešto sredstava za dženazu i slično da mu pomognemo. Ja sam i dalje u šoku. Šta se to nakotilo u ovoj zemlji? Šta bi od naroda? Šta se to dešava – napisao je Nihad Aličković na Fejsbuku.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *