Search

Ovo je ubijeni ljubavnik ROŽAJKE / Razija već ROBIJALA i to zbog smrti SOPSTVENOG DJETETA!

Otac Boža Vujadinovića (18), za čije ubistvo je optužena konobarica Razija Dacić (42), reagovao je na iskaz koji je dala u ponedjeljak pred sudom. Nesrećni čovjek rekao je da je Razija “obrlatila njegovog sina i porodicu”, a onda ga ubila.

Mladić je ubijen u novembru prošle godine u iznajmljenom stanu, kada ga je nožem u srce ubila Razija Dacić, koja je svojoj odbrani rekla da ne priznaje krivicu, da se uopšte ne sjeća da ga je ubila nožem, ali i da ga je “gledala kao svoje dijete”.

“Moj sin nije bio narkoman i pijanica”

– Optužena je lažno izjavila da je moj sin bio narkoman i pijanica. Nije kazala istinu pred sudom, to je sve laž. Oblatila je mog sina i moju porodicu – kazao je otac ubijenog mladića.

Vujadinović je istakao da je “laž koju je iznijela gora od smrti sina”.

– Vjerujte mi, teže mi je palo to što je poslije svega kazala da nije ubila mog sina i ispričala ovakve laži o njemu. Toliko dugujem javnosti, da zna da ta žena laže – kazao je Vujadinović.

Dacić je optužena da je 27. novembra 2019. godine u Podgorici u svom stanu nakon prepirke, nanijela smrtonosne povrede mladiću nožem u grudi.

Ona je u odbrani negirala ubistvo, tvrdeći da se ne sjeća zločina.

– Ne sjećam se da sam ga ubola nožem jer nijesam imala razloga za to. On je u posljednje vrijeme kockao i koristio je marihuanu. Pričao mi je da je imao teško djetinjstvo. Zaista žalim zbog ovoga što se desilo – dodala je Dacić.

Okrivljena je u jednom iskazu rekla da je pomislila da je Božo bio zaljubljen u nju jer je često znao da kaže kada bi joj došlo društvo, da joj niko ne treba.

Izjave Dacićeve su od samog starta bile pune kontradiktornosti, a policajci su nakon ubistva pronašli nož kojim je počinjeno ubistvo, doduše obrisan, zbog čega se pretpostavlja da je pokušala da sakrije tragove zločina.

Robijala zbog smrti djeteta

Dacićeva je pravosnažno osuđena 2000. godine i to na osam godina robije jer je izazvala požar u kom su stradale njena jednomjesečna ćerka i jednogodišnja ćerka njene prijateljice. To djelo je kvalifikovano kao teško krivično djelo protiv opšte sigurnosti u sticaju sa izazivanjem opšte opasnosti.

Izvor: Blic
2 thoughts on “Ovo je ubijeni ljubavnik ROŽAJKE / Razija već ROBIJALA i to zbog smrti SOPSTVENOG DJETETA!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.