Ovo Sandžaklija Almir M. ubijen pod misterioznim okolnostima u Tomaševu

6935

BIJELO POLJE – Tragedija potresa sjever Crne Gore. Almir M. (32), mladić iz Pljevalja, pronađen je mrtav u blizini Bijelog Polja, pod nerazjašnjenim okolnostima. Njegovo tijelo otkriveno je 30 metara od njegovog automobila u selu Tomaševo, sa povredama od kojih je nastupila smrt.

Prema informacijama koje je portal Kodex.me dobio, Almir je bio na putu prema Bijelom Polju nakon što je ranije tog dana kontaktirao rođake i najavio “neku obavezu” u tom gradu.

Međutim, umjesto da stigne na odredište, njegovo tijelo pronađeno je u izolovanoj zoni, što je pokrenulo istragu.

“Radi se o ubistvu,” rekao je izvor blizak istrazi. Ipak, među rođacima kruže i priče o mogućem samoubistvu, što energično odbacuju. “To je nemoguće,” tvrdi rođak koji živi u Njemačkoj. On se čuo sa Almirom samo sat vremena prije tragedije.

“Bio je nasmijan, šalio se i čak planirao kupovinu automobila ovde u Njemačkoj,” dodaje rođak, što dodatno produbljuje misteriju oko Almirove smrti.

Policija nastavlja s istragom, a detalji će biti poznati nakon obdukcije. Mnogi sugrađani su se oprostili od tragično ubijenog Almira M., izražavajući svoju tugu i nevjerovatnost putem društvenih mreža.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *