Ovo su odobrena radna mjesta novopazarskim srednjim školama

477

Komisija za davanje saglasnosti za novo zapošljavanje i dodatno radno angažovanje kod korisnika javnih sredstava donijela je zaključak da se da saglasnost za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme ukupno 4470 lica, odnosno za popunjavanje ukupno 4470 slobodnih, odnosno upražnjenih radnih mjesta u osnovnim i srednjim školama u Srbiji.

Teritorija koju pokriva Školska uprava Novi Pazar, dobila je 217 radnih mjesta u osnovnim i srednjim školama. Od toga 126 radnih mjesta pripalo je teritoriji opštine Novi Pazar, 24 Sjenici i 67 Tutinu.

Gimnazija u Novom Pazaru dobila je saglasnost za 4 radna mjesta i to nastavnik matematike, muzičke kulture, srpskog jezika i književnosti kao i radno mesto ložača (kotlar).

Ekonomsko-trgovinska škola dobila je saglasnost za jednu čistačicu.

Škola za dizajn tekstila i kože dobila je 6 radnih mjesta i to za dva nastavnika srpskog jezika, dva nastavnika praktične nastave – tekstil, kao i za dva pomoćna radnika.

 

Tehnička škola u Novom Pazaru takođe je dobila saglasnost i to za sedam radnih mjesta, nastavnik fizike, nastavnik elektro grupe predmeta, mašinske grupe predmeta, praktične nastave – mašinstvo, saobraćajne grupe predmeta, hemije i srpskog jezika.

 

Izvor Sandžak Danas/Indeks Online
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.