Ušetao u školu i nudio djevojčicama da ih vodi na ručak! PANIKA MEĐU RODITELJIMA!

731

U OŠ Ujedinjene nacija na Ceraku, naselju u Beogradu, ušetao je nepoznati muškarac koji je prišao mlađoj grupi djevojčica i pitao ih da ih vodi u popularni restoran brze hrane, poruka je koja se pojavila na roditeljskoj viber grupi i veoma ih uznemirila.

– Četiri djevojčice četvrog razreda sjedele su na drvenim klupama u školi, koje podsjećaju na tribine, prišao im je neki čovjek i pitao ih prvo kako se zovu, a onda i da li hoće da ih vodi u popularni restoran brze hrane. Rekao im je i ako neće danas, onda će doći sutra da ih ponovo pita – tvrdi jedan roditelj čije dikete ide u tu školu, a koji nam je i posalo uznemirujuću prepisku sa vajber grupe.

Roditelji su odmah, kako se navodi dalje, došli u školu čim su im djeca javila šta je bilo, direktorka je premotala snimak i vidjeli su čovjeka koji nosi gips na nozi i ima zelenu jaknu. Škola je, piše dalje, preuzela mjere.

Kako se navodi, pokušao je da uđe kroz kuhinju, što mu nisu dali, pa je došao na glavni uzlaz, gdje su đaci pokušali da ga letigimišu, ali on to nije dozvolio.

Sve se, kažu u viber poruci, dogodilo prije 12 časova, kada, kako tvrde, nije bilo obezbjeđenja u školi.

Takođe, “Blicu” je proslijeđeni i prinskrin snimka sa nadzorne kamere na kome se vidi pomenuti muškarac na ulazu u školu.

Snimke su dobili roditelji i među sobom dijelili putem roditeljskih grupa.

Kako nam je rečeno u školi, direktorka je na sastanku, a niko drugi trenutno ne može da nam da bilo kakvu informaciju.

Izvor: Blic.rs