Pazarcima sedam medalja u Kruševcu

331

Atletičari iz Novog Pazara ostvarili su izuzetan uspeh na Prvenstvima centralne Srbije koje je održano u Kruševcu. Klub je osvojio ukupno sedam medalja, što uključuje po tri zlatne i srebrne medalje, a dodatno su osvojili i jednu bronzanu.

U konkurenciji mlađih pionirki, Saida Mušović dominirala je na stazi dužine 800 metara, zabeleživši vreme od 2:25,64 minuta. Neposredno iza nje, drugo mesto osvojila je Uma Boganjin sa gotovo identičnim vremenom od 2:25,68 minuta. Ostale mlade atletičarke iz Novog Pazara, Medina Mekić i Nerma Čebović, takođe su pokazale sjajne rezultate, zauzevši četvrto i peto mesto.

U muškoj konkurenciji mlađih juniora, Kaid Koca impresionirao je u istoj disciplini, ostvarivši pobedu vremenom od 2:09,71 minut. Osim njega, Aiša Tahirović osvojila je drugo mesto u ženskoj konkurenciji sa vremenom od 2:40,67 minuta.

Marko Mrlješ osvojio je srebro na 400 metara u juniorskoj konkurenciji sa impresivnim rezultatom od 56,68 sekundi, dok je Tarik Papić dodao bronzanu medalju u bacanju kugle s hicem od 13,40 metara.

Među skakačima, Amin Ajdinović i Daris Biberović su pokazali svoje sposobnosti u trci na 100 metara, zauzevši četvrto i peto mesto.

Ovi rezultati potvrđuju status Novog Pazara kao jednog od vodećih centara za razvoj mladih atletskih talenata u regionu, a uspesi njihovih atletičara na ovom prvenstvu dodatno ističu njihovu posvećenost i talenat.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *