Pljevlja: U masovnoj tuči korišćeni noževi i sjekire, ima povrijeđenih

631

Kako nezvanično saznaje PV Informer, 16.08 oko 21 sat u centru grada – ispred hotela “Pljevlja” grupa mladića je fizički napala braću K.S. i K.B. Do obračuna je došlo kada je grupa mladića (imena poznata redakciji PV Informera ) napala braću K.S. (20) i K.B. (21) i tom prilikom im oteli mobilni telefon.

K.S. je u nesvjesnom stanju transportovan u pljevaljsku bolnicu gdje mu je konstatovan potres mozga dok su napadači privedeni u stanicu policije. Obračun sukobljenih strana je nastavljen oko 1:30 na Jaliji, kada su u masovnoj tuči kako saznaje taj portal nezvanično, korišćeni i noževi i sjekire.

U novoj masovnoj tuči bilo je povrijeđenih, koji su transportovani u prostorije Hitne medicinske pomoći u Pljevljima,a prema saznanjima istog izvora, nije bilo životno ugroženih.Zabilježeno je i veliko prisustvo policije ispred medicinske ustanove do ranih jutarnjih sati.

Prema informacijama iz policije, identifikovani su svi učesnici tuče, prikupljena obavještenja i dostavljena Osnovnom državnom tužilaštvu u Pljevljima na ocjenu i dalji postupak.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *