POGLEDAJTE ko su novi odbornici Skupštine Novog Pazara

1432

Gradska izborna komisija (GIK) Novog Pazara donijela je na jučerašnjoj sjednici Rješenje o dodjeli odborničkih mandata kandidatima za odbornike u Skupštini Novog Pazara.

U Rješenju, objavljenom na sajtu Republičke izborne komisije, vidi se da će 19 odborničkih mandata u novom sazivu lokalnog parlamenta imati lista “Za evropski Novi Pazar – Rasim Ljajić”.

Prvi na toj listi je dosadašnji gradonačelnik Nihat Biševac, ispred ministra turizma i omladine Huseina Memića i pravnice Alme Šarenkapić, prenosi radio Sto plus.

Dvanaest predstavnika u novom sazivu Skupštine Novog Pazara imaće lista “Edin Đerlek gradonačelnik – Promjena je pobjeda” Stranke pravde i pomirenja. Osim njega, na listi se nalaze i ljekar Edin Numanović i profesor Sead Redžović.

Dva odbornika manje imaće Stranka demokratske akcije (SDA) Sandžaka koju je predvodio Sulejman Ugljanin. Pored njega, u vrhu liste su i specijalista neurologije Hanadi Hajdinović i stomatolog Adem Đerlek.

Koalicija Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Srpske radikalne stranke sa listom “Aleksandar Vučić – Novi Pazar ne sme da stane – Ivica Dačić” imaće pet odbornika na čelu sa dosadašnjim zamenikom gradonačelnika Vladimirom Marinkovićem.

Jedno odborničko mesto pripalo je listi “Građanski pokret Sandžaka – Za život dostojan čovjeka” i Edinu Zećiroviću.

Ko su novi odbornici Skupštine Novog Pazara POGLEDAJTE OVDJE.

Izvor: Radiostoplus.com
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *