Pogledajte VIDEO snimak 2.8 kilometara dugog tunela Klisura: Nova era povezanosti u Crnoj Gori i Sandžaku

1445

Klisura, Crna Gora – Otvorenjem 2.8 kilometara dugog tunela Klisura, kao i puta Jezerine – Lubnice, Crna Gora je napravila značajan korak napred u poboljšanju svoje infrastrukture i povezanosti sjevernih opština sa centralnim delom zemlje. Tunel, koji je danas pušten u saobraćaj, već donosi olakšanje i radost lokalnim stanovnicima, obećavajući brži i sigurniji put do Kolašina i auto-puta.

Projekat tunela Klisura, koji je pažljivo planiran i realizovan u cilju unapređenja saobraćajne mreže i ekonomske povezanosti regiona, sada se suočava s novim izazovima. Nedostatak saobraćajne signalizacije i loše stanje prilaznih puteva stvaraju gužve i komplikuju saobraćajne tokove, posebno u gradskim područjima.

Stanovnici i vozači koji su dugo iščekivali ovaj projekat sada pozivaju nadležne organe da hitno adresiraju ove probleme. Unapređenje putne infrastrukture oko tunela i efikasno upravljanje saobraćajem ključni su za ispunjavanje očekivanja i potencijala koje tunel Klisura nosi. Pogledajte video snimka tunela ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *