Pokreni se za posao

752

 

Nevladina organizacija Eneca i kompanija Filip Moris raspisali su konkurs za dodjelu bespovratnih sredstava za sve one koji žele da započnu biznis ili da unaprijede već postojeće poslovanje. Odjeljenje za lokalni ekonomski razvoj pri Gradskoj upravi Novog Pazara u okviru programa “Pokreni se za posao” organizuje info-dan sa ciljem da informiše zainteresovane o neophodnoj proceduri prijave.

 

Zainteresovani sa dobrom poslovnom idejom mogu dobiti bespovratna sredstva i do milion dinara na konkursu kompanije Filip Moris i NVO Eneca.  Stručni saradnik za mala i srednja preduzeća, Fahrudin Koničanin, ističe da je od presudne važnosti za uspjeh na kokursu, da ideja bude ekonomski održiva i originalna. Info-dan o svemu što je neophodno za konkurisanje biće održan u svečanoj sali Kulturnog centra, 19. marta, u utorak, sa početkom od 12 časova.

 

Slični konkursi održani su i porteklih godina, a najviše uspjeha imali su oni sa inovativnim planom za biznis. Iz Odjeljenja za lokalni ekonomski razvoj pozivaju početnike u biznisu da konkurišu u što većem broju i da prisustvuju Info danu programa “Pokreni se za posao”.