Poruka Ljajića Tutincima: “Podržite SDP kako bi se nešto promijenilo”

476

TUTIN – Sandžačka demokratska partija održala je večeras predizborni skup u Tutinu. Tom prilikom, članovima i simpatizerima SDP obratili su se osnivač SDP Rasim Ljajić i predsjednik Glavnog odbora SDP za Tutin Besim Hmazagić.

Ljajić je u svom obraćanju stanovnicima Tutina poručio da bi trebali da pruže šansu Sandžačkoj demokratskoj partiji kako bi se u Tutinu nešto promijenilo, počevši od infrastrukturnih radova preko rekonstrukcije vodovodne infrastrukture, kao i izgradnje i rekonstrukcije osnovih i srednjih škola.

1

“Danas ovdje ima više ljudi nego što smo dobili glasova na prethodnim izborima. Treba da pružite pošrsku ovoj stranci da se nešto u Tutinu promjeni, počevši od ove sale Doma kulture u kojoj godinama ne radi grejanje” – poručio je Ljajić.

Besim Hamzagić se zahvalio okupljenim i najavio nastavak projekata koji su u toj Opštini započeti zahvaljujući Rasimu Ljajiću.

“Nikad lakši izbor. Glsajte za sebe i za ovaj grad. Morate mi pomoći da nastavimo kontinuitet projakekata koji su počeli u našoj Opštini zahvaljujuci Rasimu Lajiću. Hvala Vam sto šte došli po ovom kijametu u ovolikom broju” – poručio je Hamzagić.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.