Potpuna obustava saobraćaja na putu Dohoviće – Tutin – Mehov Krš

Potpuna obustava saobraćaja na putu Dohoviće – Tutin – Mehov Krš

2449

Tutin, 9. jun 2024. – Preduzeće “Novi Pazar-Put” obavještava javnost da će u ponedjeljak, 10. juna 2024. godine, doći do potpune obustave saobraćaja na deonici puta Dohoviće – Tutin – Mehov Krš. Obustava će biti na snazi od 07:30 do 16:00 časova zbog izvođenja asfaltnih radova.

Obustava saobraćaja obuhvatiće punu širinu kolovoza, a tokom navedenog perioda svi učesnici u saobraćaju biće u obavezi da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju. Takođe, neophodno je pratiti uputstva saobraćajne policije i izvođača radova koji će upućivati na korištenje alternativnih putnih pravaca.

Za sve koji putuju između Tutina i Mehovog Krša, preporučena alternativna ruta biće Tutin – Pazarište – Novi Pazar – Ribarići – Mehov Krš. Ova alternativa pruža mogućnost zaobilaska radova, mada je potrebno računati na potencijalno produženje putovanja.

Preduzeće “Novi Pazar-Put” izražava zahvalnost na strpljenju i razumijevanju svih učesnika u saobraćaju dok traju radovi na modernizaciji i poboljšanju putne infrastrukture, koji su neophodni za sigurnije i udobnije putovanje u budućnosti.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *