Potraga za malom Dankom ulazi u KRITIČNI 7 sat – MUP i građani digli se na NOGE

2046

Potraga za Malom Dankom ulazi u Kritične Sate: MUP i Građani u Zajedničkoj Misiji
U potrazi za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u Banjskom polju kod Bora, uloženi su izvanredni napori. Devojčica je nestala u popodnevnim satima, a sve raspoložive službe, uključujući policiju, dronove s termovizijskim kamerama, pse tragače i čak helikopter, mobilisane su u nadi da će je pronaći.

„Živimo u Boru. Dovela sam ih da se malo istrče i prošetaju. Moji su poreklom odavde i kao dete sam tu često boravila“, ispričala je Dankina majka Ivana Dragomirović.

„Dok sam se okrenula, nije je bilo. Ona još nema dve godine, u maju će ih napuniti. Ne govori još. Zvala sam je, dozivala, nije mi se odazvala. Tu u blizini ima jedna šumica. Molim Boga da je što pre nađemo“, izjavila je majka za medije.

Ovo je prvi put da je u Srbiji aktiviran sistem “Pronađi me”, šaljući SMS poruke sa detaljima o Danki i prekidajući televizijski program da bi se emitovalo hitno obaveštenje. Dok noć pada, i uslovi postaju sve teži, nadamo se brzom pronalasku male Danke. Porodica, zajedno sa stotinama građana, neumorno traga za njom, a srca cele nacije su uz njih.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *