POTRAGA za Prijepoljcem Ivicom Golubovićem (39) – Telefoni i dokumenta su mu ostali na stolu, samo je izašao i nestao

512

Prijepolje – Sedam dana je prošlo otkako porodica, prijatelji i lokalna zajednica u Prijepolju tragaju za Ivicom Golubovićem (39), koji je misteriozno nestao bez traga. Ivica, poznat kao odgovoran dispečer željeznice, izašao je iz svoje kuće i od tada mu se gubi svaki trag. Njegov nestanak izazvao je veliku zabrinutost među najbližima.

Milojica Golubović, Ivičin otac, s tugom opisuje situaciju: “Telefoni su mu ostali pored kompjutera, svi lični dokumenti, ništa nije ponio sa sobom, samo je izašao.” Očajni otac dodaje da Ivica nije imao vidljivih problema i da ništa nije ukazivalo na to da bi mogao nestati.

U danima nakon nestanka, porodica i prijatelji intenzivno tragaju za Ivicom. Njegovi telefoni su predati policiji u Čačku u nadi da će otključavanje uređaja pružiti neki trag.

Nadležne službe, uključujući vatrogasce-spasioce, uključene su u potragu. Porodica apeluje na sve koji bi mogli imati bilo kakve informacije o Ivici da se jave najbližoj policijskoj stanici. “Ne znamo šta je u trenutku kad je nestao imao na sebi. Mi i dalje ne odustajemo i tražimo ga, pretražujemo i obale rijeke Lim,” kaže Milojica Golubović.

Dok sati prolaze, nada da će Ivica biti pronađen živ i zdrav ostaje glavni prioritet za njegovu porodicu, prijatelje i sve one koji su se uključili u potragu. Njegov nestanak ostavlja mnoga neodgovorena pitanja i potiče zajednicu na zajedničku akciju i solidarnost u ovoj teškoj situaciji.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.