Potresan VIDEO iz Crne Gore: Napadač nožem ranio radnika prodavnice, odnio novac

654

On je portalu CdM dostavio video snimak sa nadzorne kamere u marketu na kojem se vidi ranjavanje radnika u prodavnici i krađa novca iz kase. Upozoravamo čitaoce da je snimak uznemirujući.

Vujović je saopštio da je poslije više od decenije rada, na Bulevaru preko puta Opštine Budva opljačkana prodavnica Stella.

“U ranim jutarnjim časovima u 03:10h neko je sebi dao za pravo da sa nožem u rukama napadne našeg Zvezdana Jovića – Zvekija, i tom prilikom ga ubodom nožem povrijedi u lijevoj podlaktici. Dajemo akcenat na hrabrost i vjernost Zvezdana koji se borio da odbrani svoje radno mjesto,na svu sreću bez većih posledica. Uz veliku i neizmjernu zahvalnost što je dio našeg kolektiva koji mi posmatramo kao članove porodice”, naveo je Vujović.

Apelovao je na građane da je život bitniji, i da ovako, kako kaže, nasilnički i kriminalni čin nije vrijedan u odnosu na opasnost i moguće posljedice po nečiji život koje su mogle da se dese.

“Ovom prilikom želimo da iskažemo veliku zahvalnost Upravi policije – odjeljenju bezbijednosti Budva i svim inspektorima koji su radili na rasvjetljenju ovog slučaja i unijeli nam nadu da pošten rad nema cijenu”, zaključio je Vujović,za CDM.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.