Search

Prijepolje: BOLNICA DOBILA NOVE DUŠEKE I POSTELJINE

Sto novih dušeka obezbijedila braća Sutko i Besim Brdar i Fuad Hadžibulić. Preduzeće Stileks doniralo 20 kompleta posteljina i jastuka.

Danas je prijepoljska Opšta bolnice dobila donaciju od 100 dušeka od nepromočivog platna koje kod preduzeća Stileks naručili i platili privrednici, braća Sutko i Besim Brdar i Fuad Hadžibulić. Preduzeće Stleks je u znak podrške donatorima i Bolnici, poklonila ovoj ustanovi 20 posteljina i isto toliko jastuka.

U ime Bolnice donaciju je primio i zahvalio se direktor dr Zoran Drobnjak, koji je naglasio da će ova zdravstvene ustanova uz pomoć donacije potpuno zamijeniti dušeke na svim odeljenjima:

„Od istih donatora je i ranije stizala pomoć u vrijeme pandemije ali su smatrali da u narednom periodu treba pacijentima obezbijediti bolje uslove i za vrijeme liječenja na odeljenjima“, rekao je dr Drobnjak.

„Ovi nije prvi put da braća Brdar daju donacije i Bolnici i Domu zdravlja i na taj način pomažu svim građanim. Nadam se da je i ova pomoć došla u pravo vrijeme a u njihovo ime obećavam da ćemo biti prisutni u ubuduće uvek kada treba pomoć našim građanima, rekao je Džemko Jusović, direktor „Trgopeka“, jedne od firmi donatora Brdara.

Izvor List Polimlje
One thought on “Prijepolje: BOLNICA DOBILA NOVE DUŠEKE I POSTELJINE

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.