Prijepolje: U IZOLACIONOM ODJELJENJU JEDNA OSOBA UMRLA

710

Opšta bolnica u Prijepolju saopštila je jutros da je u toj ustanovi preminuo pacijent koji je bio pozitivan na koronu.

U izolacionom odjeljenju Opšte bolnice u Prijepolju trenutno je zbrinuto 14 pacijenata čiji se rezultati testova čekaju. U protekla 24 časa preminuo je jedan pacijent koji je bio pozitivan na koronu, saopštila je Opšta bolnica u Prijepolju.

Epidemiološka situacija se iz časa u čas mijenja i u drugim opštinama u Zlatiborskom okrugu. Užički Zavod za javno zdravlje saopštio je juče da je potvrđen još 31 slučaj infekcije covid 19.

Najviše u Užicu i Požegi, po 10 registrovanih, u Čajetina su tri osobe novozaražene, u  Kosjeriću i Priboju po dvije, Arilju, Bajinoj Bašti, Novoj Varoši i Sjenica po jedna osoba.

Od početka epidemije do danas ukupno je potvrđen 2141 slučaj infekcije virusom COVID-19. Najviše je i dalje potvrđenih slučajeva u Užicu 730, U Požegi 273, Arilju 163, dok je u Sjenici i Priboju po 160 potvrđenih.

Prema podacima Zavoda za javno zdravlje do sada je ukupno preminulo 59 osoba u opštinama Zlatiborskog okruga, najviše u Priboju 14, dok je u Užicu do sada ukupno preminulo 12 ljudi.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji su ukupno zaražene 26.193 osobe, a od početka epidemije sprovedeno je 686.488 testova.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.