Prijepolje: U TRCI ZA NAČELNIKA OPŠTINSKE UPRAVE KADAR SPP-a, koja je hapšena zbog koruptivnih djela

492

Prijepolje – Na konkurs za izbor načelnika Opštinske uprave Prijepolje, koji je nedavno završen, stigle su čak četiri prijave, saznaje prijepoljski portal “PP Media”.

Prema našim saznanjima, u trci za novog načelnika je i bišva direktorka javnog preduzeća, koja je hapšena zbog koruptivnih djela od strane inspektora Posebnog odeljenja za suzbijanje korupcije iz Kraljeva. A radi se o Sabiri Hadžiavdić, bivšoj direktorki Centra za socijalni rad.

Budući načelnik trebalo bi da rukovodi i koordinira radom Opštinske uprave, planira, usmjerava i nadzire rad uprave, usklađuje rad organizacionih jedinica i obezbjeđuje njeno funkcionisanje kao jedinstvenog organa.

Samir Tandir i Sabira Hadziavdic

Samir Tandir i Sabira Hadziavdic

Aktuelnom vd načelniku Miodragu Ćubiću polovinom matra ističe mandat, do kada bi trebalo da bude imenovan novi načelnik.

Inače, trenutni vd načelnik Miodrag Ćubić na toj funkciji se nalazi oko pet mjeseci. Za relativno kratak period, Ćubić je uveo red u opštinskim službama, i po ocijeni mnogih opravdao povjerenje koje mu je posle izbora ukazano.

foto: A.Rovčanin