Search

Profesor doktor Predrag Kon posjetio ZZJZ u Novom Pazaru kao i privremenu COVID bolnicu (VIDEO)

Epidemiolog profesor doktor Predrag Kon obišao je ovdašnji Zavod za javno zdravlje gde mu je domaćin bio direktor doktor Šefadil Spahić.

Nakon što je govorio na  tribini profesor dr Predrag Kon danas je obišao ovdašnji Zavod za javno zdravlje. Njegova posjeta prema riječima direktora Zavoda za javno zdravlje dr Šefadila Spahića od izuzetnog je značaja s obzirom da je to bila prilika da sa njim razmjene neophodna iskustva.

Govoreći o aktuelnoj edipemiološkoj situaciji profesor doktor Predrag Kon pohvalio je rekaciju i aktivnosti ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje. On je pojasnio i uzroke povećanja broja obolelih u poslednjim danima On je danas obišao i privremenu COVID bolnicu u Novom Pazru u kojoj se liječe pacijenti sa blažom kliničkom slikom.

Dr Kon je apelovao na građane da se pridržavaju preporuka s obzirom da je, kako naglašava, virus i dalje prisutan i aktivan. Upotreba zaštitnih maski, držanje socijalne distance, te održavanje lične higijene neophodni su i u narednom periodu, kada će lična disciplina i pristup ovom problemu biti od presudnog značaja.
One thought on “Profesor doktor Predrag Kon posjetio ZZJZ u Novom Pazaru kao i privremenu COVID bolnicu (VIDEO)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.