Search

PU PRIJEPOLJE DOBIJA 45 NOVIH POLICAJACA

Prijepolje/Priboj/Nova Varoš – Ministarstvo unutrašnjih poslova danas je raspisalo konkurs za upis 1.060 polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) i to za potrebe svih 27 policijskih uprava u Srbiji, na koji se zainteresovani mogu prijaviti do 5. juna.

Na području Policijske uprave u Prijepolju biće zaposleno 5 polaznika za radno mjesto policajca za potrebe policijskih ispostava Prijepolje, Nova Varoš i Priboj – teritorija Policijske uprave u Prijepolju, 40 polaznika za radno mjesto graničnog policajca za potrebe stanica granične policije Prijepolje, Uvac i Lim – teritorija Policijske uprave u Prijepolju.

Кako je potpredsjednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović juče najavio, Ministarstvo nastavlja sa jačanjem i podmlađivanjem policijskog kadra.

Od 1.060 polaznika Centra za policijsku obuku, 510 će se stručno osposobljavati za obavljanje poslova i zadataka uniformisanog policijskog službenika na radnom mjestu policajac, 250 saobraćajni policajac i 300 na radnom mjestu granični policajac.

Кandidati za polaznike imaju mogućnost da se prilikom prijave na konkurs izjasne za koje radno mjesto mesto žele da prođu stručno osposobljavanje.

Uslovi konkursa mogu se naći na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova www.mup.gov.rs i sajtu Centra za osnovnu policijsku obuku www.copo.edu.rs.

PP Media
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.