Search

Radovi na puta Karajukića Bunari – Rasno u punom jeku

Već nedelju dana kako traju radovi na izgradnji puta Karajukića Bunari – Rasno. Mehanizacija I radnici angažovani su duž cele trase, a prva deonica od Ratkovića prema Rasnu u dužini od kilometar I 200 metara biće asfaltirana krajem meseca.

Meštani sela Rasno Iso Rastoder, Adem Avdović i Ismet Hukić obradovali su se putu, koji će im kakao kažu suštinski promeniti život. Imaće mnogo bolje uslove I za bavljenje poljoprivredom , s obzirom da je Pešterska visoravan poznata po stočarstvu, a proizvodi ovog kraja nadaleko poznati.

Nedelju dana radovi na izgradnji putnog pravca Rasno-Tuzinje, Karajukući bunari-Ugao izvode se u punom jeku i već su u podmakloj fazi. Prva deonica puta od Ratkovića prema Rasnu duge preko kilometar I dve stotine metara , kako najavljuju izvođači, biće asfaltirana krajem meseca.

Predsednik Srbije Alkesandar Vučić I potpredsenik Vladei ministar Rasim Ljajić su protekle nedelje prilikom obilaska radova najavili da će asfalt na ovoj deonici biti postavljen pre prvog snega, te da su ti putevi, preduslov za budući autoput kroz Sandžak. Vučić je tada zahvalio ministru Rasimu Ljajiću na uloženom trudu i energiji za bolji život građana ovog kraja.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.