Search

Rasim Ljajić najavio: Novi Pazar dobija aerodrom

Novi Pazar u bliskoj budućnosti mogao bi da dobije aerodrom. Ovo je rečeno nakon sastanka pomoćnika ministra za vazdušni saobraćaj i predsjednika IO Inženjerske komore Srbije Zorana Ilića i potpredsjednika Vlade i ministra Rasima Ljajića.

Pomoćnik ministra je obišao potencijalne lokacije u Novom Pazaru i siguran je da će biti moguće napraviti pistu do 1500 m  sa koje će moći da lete mali avioni, ATR-ovi koji mogu da prevezu do 70 putnika.

Ilić je objasnio da će u Novom Pazaru biti izgrađen specifičan aerodrom nalik onom u Insbruku i da će prva linija biti najvjerovatnije ona do Istanbula jer je to želja najvećeg broja građana i privrednika.

Inicijativa za izgradnju aerodroma u Novom Pazaru potekla je od Inženjerske komore Srbije a podržali su je potpredsjednici Vlade i ministri Rasim Ljajić i Zorana Mihajlović.
One thought on “Rasim Ljajić najavio: Novi Pazar dobija aerodrom

  1. Nepoznato

    Eh stoka lazljiva. Kao sve sto je dosad uradio . Lijepo mu je muftija rekao gdje mu je mjesto posto mu zatvori kockarnice, javne kuce i narko barove , onda u sahte sa pacovima a ako jos ne zna da pliva onda sa ostalim govnima niz Rasku pa sve do Crnog mora . Sad se setilo pseto…!!!
    Sta je to uradio za Sandzak…???
    Nemam nista protiv Srba, svakom lici svoje i treba za svoje da se bori ali taj olos ne zasluzuje ni da se pomene , kako rece Radulovic o ministrima i njihovim kvalifikacijama pa dodje do Prasima , rece nema potrebe o njemu ni da govorimo , dobro se zna zasto je Rasim tu. Nije ga sramota ali dokle god ima olosa , bezvjernika , bezobraznika i munafika da ga slijede koje koristi kao magarce da ih jase i po njima skace on ce dovoditi skrivaca i Haskog osudjenika za genocid nad bosnjacima. Tesko njegovim roditeljima koji su dozivjeli da ih sin hrani haramom i koriscenjem drugih a znamo svi kako mu je i brat crko od te iste droge koja mu je i njemu dala ministarslo mjesto a danas u drustvu ratnih profitera i Milosevicevih nasljednika on sebi pravi karijeru s tim sto nam je u gradu doveo sve vrste nemorala i bezobrazluka svinja i pseto jedno da oproste zivotinje jer one su i rodjene da budu zivotinje a ne kao on i oni sto ga slijede a znaju da pricaju i ogovaraju one sto nam vjeru i obraz vratise…Samo neznalica i munafik mogu glasati za njega…

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.