Rožajka Azra Honsić među najuspješnijim stomatolozima u Njemačkoj /VIDEO/

Rožajka Azra Honsić među najuspješnijim stomatolozima u Njemačkoj /VIDEO/

1098

Dr Azra Honsić, rođena u Rožaju, postala je jedan od najuspješnijih stomatologa u Njemačkoj. Njena impresivna karijera i postignuća u Hanoveru, gdje trenutno živi i radi, inspiracija su mnogima.

Ekipa Radio televizije Rožaje nedavno je posjetila Hanover kako bi zabilježila priče o uspjehu naših sugrađana koji su svoje karijere razvili u inostranstvu. Među njima, Dr Azra Honsić je zaslužila posebnu pažnju zbog svog izvanrednog doprinosa u oblasti stomatologije.

Dr Honsić je završila studije stomatologije u Beogradu, nakon čega je svoje obrazovanje nastavila u Njemačkoj, gdje je stekla i doktorat. Njen profesionalni put je obilježen brojnim priznanjima i nagradama, a njena ordinacija u Hanoveru postala je prepoznatljiva po visokom nivou usluge i inovativnim pristupima u liječenju dentalnih problema.

“Uvijek sam vjerovala u važnost kontinuiranog obrazovanja i usavršavanja. Njemačka mi je pružila nevjerovatne mogućnosti za profesionalni razvoj, ali nikada nisam zaboravila svoje korijene i grad iz kojeg dolazim,” izjavila je Dr Honsić za RTV Rožaje.

Njena posvećenost pacijentima i struci, kao i humanitarni rad koji obuhvata besplatne stomatološke usluge za ugrožene grupe, učinili su je omiljenom među pacijentima i kolegama. Dr Honsić također redovno učestvuje na međunarodnim konferencijama i seminarima, gdje dijeli svoje znanje i iskustva s drugim stručnjacima.

“Dr Azra Honsić je pravi primjer kako se radom, trudom i upornošću mogu postići vrhunski rezultati. Njena priča je inspiracija za sve mlade ljude koji žele da ostvare svoje snove,” rekao je jedan od njenih kolega iz Hanovera.

Priča o Dr Honsić je još jedan dokaz da se uz predanost i posvećenost mogu postići nevjerovatni rezultati, bez obzira na to gdje se nalazimo. Pogledajte tv prilog  ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *